Egy borbolt, egy borbár és egy étterem és mind ez egyszerre!

Borbolt: ahol a Káli-medence minőségi palackos borait lehet megvásárolni.  ( Kaál Villa, Káli Kövek, Káli Balázs, Kőróka, Liszkay, Fodor Családi Pincészet,Pálffy Pince, Seller  Borház, Tombor István, Trombitás Borház ….)

Bor Bár: Borkóstolókat, boros programokat is szervezünk a medence jelentős pincészeteinek közreműködésével.

Étterem: ahol minőségi alapanyagokból – lehetőleg a helyi, ős és kis termelők beszállításával – a szezonnak megfelelő ételeket készítünk. Törekszünk a hagyományos konyhai technikákat ésszerűen ötvözni a korszerű eljárásokkal, annak érdekében, hogy minél ízletesebb ételek kerüljenek a vendégeink asztalára.

Nyáron tökfőzelék, lecsó, töltött paprika, ősszel káposztás ételek, vadak, télen disznótoros, tavasszal szabadban termett primőr zöldségek köré építjük a kínálatot.

Amennyiben sikerül valami izgalmas érdekes alapanyagot beszerezni ( borjú, erdei gomba….) az felkerül a táblára, a napi ajánlatok közé.


 

Irtakozzon fel hírlevelünkre

* szükséges kitölteni