JANUÁR 13-tól – VÁRHATÓAN – FEBRUÁR 10-ig végre befejezhetjük a régóta várt, áhított konyhai fejlesztésünket, emiatt éttermünk és vendégházunk ERRE AZ IDŐSZAKRA BEZÁR!
A munkálatok már elkezdődtek és terveink szerint február második hétvégéjétől egy megújult, jobb hatékonysággal működő, technikailag kiválóan felszerelt konyhával kezdhetjük el a FARSANGI FÁNK dagasztását!
Mivel még nem tudjuk a nyitás pontos dátumát, kérjük, hogy foglalási szándékukat e-mailben jelezzék, mind a szobákra, mind az étteremre vonatkozóan.
Idén is lesz FURMINT HÉTVÉGE – Február 22-24. között: 3 napra Köveskálra költöznek az ország Furmint készítő borászai, így a „Furmint-Imádók” egy helyen ízlelgethetik a kiváló évjáratú nedűket. Aktuális tájékoztató a Facebook oldalunkon található!
Nagy várakozással tekintünk a 2019-es évre és továbbra is szeretettel várjuk vissza Önöket Köveskálra, a MI A KŐ-be!
Márványi Katalin és Trombitás Tamás